Presupusele profetii ale lui Rasputin

Din arhivele KGB au fost scoase recent la lumina unusprezezece pagini ale unui dosar ultrasecret continand scrieri semnate de Rasputin, supranumit si „Calugarul Diavolului“. 
Politologul american David W. Norvalk a descifrat o parte dintre acestea, descoperind ca Rasputin a anticipat unele mari evenimente din istoria Rusiei si a omenirii. 
„In remarcabilul document, Grigori Yefimovich Rasputin a prezis revolutia bolsevica din 1917 si asasinarea tarului Nicolae si a familiei sale. A anticipat aparitia si dominatia lui Hitler, prima aselenizare si destramarea URSS“, afirma cercetatorul. „Liderii sovietici au tinut secrete aceste hartii pentru ca Rasputin nu numai ca a prezis aparitia comunismului, dar a anuntat si sfarsitul lui“, crede Norvalk.

In decembrie 1916, Rasputin i-a trimis tarului o scrisoare in care ii prevestea ca va fi ucis. Despre criminali, a scris: „Daca moartea mea va fi pusa la cale de un neam al tau, atunci nimeni din familia ta, nici unul dintre copiii tai, nici una dintre rudele tale nu va ramane in viata mai mult de doi ani. Cu totii vor fi ucisi de poporul rus. Si eu voi fi ucis. Nu ma mai numar printre cei vii. Te rog, te implor, fii puternic! Gandeate-te la familia ta binecuvantata!“. 23 de zile mai tarziu, Rasputin a fost ucis de rudele tarului Nicolae al II-lea.
Nicolae i-a trimis in exil pe ucigasii lui Rasputin. Ironia a facut insa ca aceasta pedeapsa sa-i salveze, pentru ca au scapat de revolutionarii bolsevici, care i-ar fi inchis si apoi asasinat. La zece saptamani dupa moartea lui Rasputin, Revolutia Rusa din 1917 a rasturnat ultima dinastie a Romanovilor. Dupa mai putin de doi ani, Nicolae inclusiv cei 4 copii si doctorul casei, au fost executaai in Siberia, din ordinul lui Lenin, de un grup de evrei rusi si prizonieri de razboi unguri trecuti la comunism.
„Simt ca voi parasi aceasta viata inainte de 1 ianuarie. Daca voi fi ucis de asasini de rand, si in mod special de fratii mei taranii rusi, tu, tarul Rusiei, nu trebuie sa te temi de nimic pentru copiii tai, ei vor domni sute de ani in Rusia. Dar daca voi fi omorat de boieri, nobili si daca ei imi vor varsa sangele, mainile lor vor ramane manjite cu sangele meu, pentru 25 de ani si ei nu-si vor spala mainile de sangele meu. Ei vor parasi Rusia. Fratii isi vor ucide fratii, si se vor ucide si se vor ura si pentru 25 de ani nu vor fi nobili in tara. Tar al pamantului Rusiei, daca vei auzi sunetul clopotului care iti va spune ca Grigori a fost ucis, trebuie sa stii asta: daca rudele tale mi-au provocat moartea, atunci nimeni din familia ta, adica nici unul dintre copii tai sau dintre rudele tale nu vor mai ramane in viata pentru mai mult de doi ani. Vor fi ucisi de poporul rus.“ (Rasputin - fragment de scrisoare)

Rasputin credea ca in anul 2001 va fi un val masiv de sinucideri in urma atestarii teoriei reincarnarii de catre un fizician european. Oamenii vor prefera ss moara in speranta ca intr-o viata viitoare o vor duce mai bine. In 2003 va aparea un virus mortal, scapat din laboratoarele americane, care se va raspandi cu repeziciune in SUA. Multi americani panicati vor parasi zona. In final, virusul va fi tinut sub control. In anul 2005, vor avea loc schimbari dramatice in clima planetei. Tot atunci va aparea Iisus pe Pamant, in timpul unei furtuni. In vara anului 2006, un mare monstru dintr-un lac din Scotia (Loch Ness) isi va face aparitia si va face prapad pana cand va fi inghitit de foc.
In anul 2007, fundamentalistii islamici vor prelua puterea in Arabia Saudita, Irak si Kuweit, formand un singur bloc, opus celui din America. In acelasi timp, crestinii vor prelua conducerea guvernului din SUA. „Fortele crestine se vor reuni intr-o noua cruciada impotriva Estului, care va dura 7 ani. Un milion de suflete vor pieri intr-o singura batalie, numita «Marele Macel»”.

A avut o profetie si pentru anul 2013: a prezis ca va avea loc Apocalipsa, sfarsitul lumii. Acest lucru ar trebui sa se intample pe data de 23 august 2013, cand  un foc va veni din cer si toata lumea va arde. Nicio fiinta nu va ramane in viata. Dupa acest episod, pamantul ar urma sa fie un loc gol, pustiit.


Nota: Asa o fi, cum scrie mai sus... dar am indoieli: fiecare sursa consultata mai adauga sau mai elimina ceva... Care surse? Cele de pe net, desigur.
Unde-i adevarul?! Eeee, daca as sti, Mafalda m-as numi.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Te-ai hotarat sa cresti un caine - ce trebuie sa stii

Pestele de la cap se impute

Educatia cainelui